Tagok / Éttermek / Szállodák

Renaissance Étterem - Restaurant
Renaissance Étterem - Restaurant
Renaissance Étterem - Restaurant
Renaissance Étterem - Restaurant

Renaissance Étterem - Restaurant

2025 Visegrád Fő út 11. Tel.: 26/398 081 Renaissance Étterem - Restaurant

Éttermünk részt vesz, a Magyarországon előállított Kiváló Minőségű Sertéshúsok és Mangalica Termékek Kóstoltatása gasztronómiai eszközökkel, éttermekben és szállodákban programban, a következő menüsorral.


Zsindelyes Újfehértói Meggypálinka


Roston sült maróti füstölt gomolya ruccolás salátaágyon - Nyakas Pince Etyek-Budai Aligvárom Cuvée


Tejszínes-tárkonyos Sertésraguleves hagymás burgonyagombóccal - Maczkó Róbert Villányi Rosé


Konfitált Csülök, fokhagymával fűszerezve, vörösboros káposztával, tócsnival


Királyi Lakomák Elsősorban csoportoknak, nagyobb társaságoknak ajánljuk Királyi Lakomáinkat, melynek során az előre kiválasztott menüsort szolgáljuk fel vendégeinknek többszemélyes tálakban. A lakomák elengedhetetlen részeként a fehér- és a vörösbor valamint az üdítőitalok korlát nélkül állnak rendelkezésre.


Menüsorok


1. Tejszínes, tárkonyos őzraguleves hagymás burgonyagombóccal „Reneszánsz idők bőségtálja” (Zsályában abált, párolt szarvasfilé, bazsalikomos sült libacomb vörösboros káposztával, rozscipóval) Trófeás lovagkehely


2. Fácánleves eperlevéllel „Mátyás király bőségtálja” (házi disznó bordás része sült gombával, császárszalonnával egyben sütve, rozmaringos sült csirkecomb pikáns, hideg szószokkal, lencsepürével) Aranyozott kelttészta gombócok habos boros öntettel


3. Fácánleves eperlevéllel „Salamon király bőségtálja” (Barna sörrel kenegetett, egyben sült malaccomb pecsenye, boros káposztával, pácolt, parázson sült jérce mellyehúsával tálalva - rozscipóval) Trófeás lovagkehely


4. Tejszínes, tárkonyos őzraguleves hagymás burgonyagombóccal „Zsigmond király lakomás tálja” (Tűzdelt pulykacomb egészben, pácolt húskoronával, boros káposztával tálalva, rozscipóval) Trófeás lovagkehely


5. A húst nem kedvelő vendégeinknek a következő menüt biztosítjuk: Spárgakrémleves töltött táskával Beatrix királyné étkei (gombával és káposztával töltött házi lepények, sajtos rúd, bundázott karfiol, rizs, sajttal sült burgonya, kerti zöldségek)


A csoport által kiválasztott desszert valamennyi menü magában foglalja a fehér- és vörösbor valamint az alkoholmentes üdítőitalok korlátlan fogyasztását, egy aperitifet és egy csésze kávét vagy teát.


Exkluzív királyi lakoma Négyfogásos exkluzív menünket különleges alkalmakra ajánljuk, hiszen ez a kiemelkedően bőséges összeállítás amellett, hogy a legnemesebb étkekből tevődik össze, magában foglalja a Magyarország legjelentősebb borvidékeiről válogatott üveges borok illetve csapolt Dreher és üveges Pilsner Urquell sör korlátlan fogyasztását is. Szarvaspástétom áfonyamártással, Fácánleves eperlevéllel és tejszínes, tárkonyos őzraguleves hagymás burgonyagombóccal vegyesen.


Ünnepi lakomás tál (Kemencében sült tűzdelt pulykacomb, császárszalonnával, gombával tűzdelt, egyben sült sertéskarajfilé, libamájérmék tűzparázson sütve, egészben sült sajtos burgonya, gombával töltött rántott palacsinta), vörösboros párolt káposzta, friss zöldségekből készült saláta, hideg és meleg szószok Tökös-mákos és túrós rétes, valamint aranyozott kelt tészta gombócok habos, boros öntettel.


Italok: házi szilvapálinka, Reneszánsz koktél, Soproni Cabernet Sauvignon, Neszmélyi Olaszrizling, Villányi Cabernet Franc, Villányi Rajnai Rizling, Tokaji Furmint, Egri Bikavér Barrique, csapolt Dreher Pils, Pilsner Urquell, alkoholmentes italok, kávé és tea.


Látványlakoma különleges alkalmakra, ünnepi vacsoraként ajánljuk a kemencében sült, sörrel kenegetett malacpecsenyét. Egészében felszolgálva már a látványa is ínycsiklandozó, mellé pezsgős káposzta, hagymás pityóka és cipó jár. A malac végső pirulására várva hízott liba májából készült ízes pástétommal kínáljuk vendégeinket. A lakoma végén friss kerti gyümölcsökből készült tál és a királyi torta zárja az ünnepi menüsort.


Étvágygerjesztőnek, szilvának erős levét, majd az ételek mellé hazánk híres borvidékeinek szőlőleveit szolgáljuk fel korlátok nélkül: Soproni Cabernet Sauvignon, Neszmélyi Olaszrizling, Villányi Cabernet Franc, Villányi Rajnai Rizling, Tokaji Furmint, Reneszánsz Bikavér Barrique Bort nem kedvelő vendégeinknek hordóból csapolt sört és alkoholmentes itókát biztosítunk.

Kapcsolattartók adatai:

Reneszánsz Étterem Étterem
Még nem értékelték.
Facebook