Tagok / Boltok / Áruházak

METRO Kereskedelmi Kft

METRO Kereskedelmi Kft

2041 Budaörs Budapark Keleti.3 Tel.: +36-40/50-90-50 METRO Kereskedelmi Kft
Honlap: www.metro.huÁruházainkban önkiszolgáló rendszer működik, a kívánt árukat a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják, szakértő kollégáink segítsége mellett.
Ez az igény lehetővé teszi a vevők számára, hogy lemondjanak a költséges és kockázatos raktározásról. Hatalmas alapterületű áruházaink, melyek lefedik az egész ország területét, óriási áruválaszték bemutatását teszik lehetővé. Ezzel párhuzamosan a kiszállítási szolgáltatás is elérhető, mely webes rendelési felülettel is elérhető.


Beszerzéseink nagy részét, közel 90%-át a hazai, azaz magyar piacról szerezzük be. Számos saját márkás termékünk kizárólag a kereskedők kényelmét és igényeit szolgálja (aro, Fine Life, H-Line, Rioba, Horeca Select, Sigma), ezek a termékek igen magas minőségűek.


METRO - Egyedülálló minőség és termékkínálat


A METRO minden vásárlója, partnere és beszállítója felé ugyanezt a minőséget és elkötelezettséget biztosítja valamennyi termékkategóriájában. Arra törekszik, hogy a piaci igényeket kielégítő, teljes megoldásokat és széles kínálatot biztosítson vevőinek. A METRO partner vevői sikerében, éppen ezért folyamatosan felméri igényeiket, és visszajelzéseik alapján alakítja ki a termékkínálatot, ezzel is hozzájárulva a vállalkozások sikeréhez.


A METRO minőségi elkötelezettségét mutatja, hogy csakis a legkiválóbb minőségű és frissességű alapanyagok kerülhetnek az áruházai polcaira, amelyet a legszigorúbb, a hazai piacon egyedülálló minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági tanúsítványok (HACCP) igazolnak. A fokozott minőségbiztosítást igénylő, érzékeny termékek között is kiemelt termékek a halak, amelyben a METRO a hazai piacon egyedülálló kompetenciával bír, minőségbiztosítási, minőségi és élelmiszer-biztonsági szempontok szerint is.


A METRO halválasztéka


A METRO halválasztéka igen szeles, édesvízi halakból 30 fele, míg tengeri élőlényekből 70 fele (homár, kagylók, osztrigák, csigák, tintahal stb.) tálalható meg kínálatukban. A tengeri halak 48-72 órán belül érkeznek a halaszati helyekről áruházaikba, az édesvíziek pedig már néhány órán belül. HORECA partnereik és a vásárló közönség minden igényt kielégítő, minőségi kiszolgálása érdekében a homár élve érkezik Alaszka partjairól, a nílusi sügér frissen a tanzániai Viktória-tóból, a tonhal frissen Indonéziából és a lazac is 3 nap alatt az áruházak polcaira kerül.


A METRO számára rendkívül fontos a HACCP szigorú betartása, amit folyamatos belső ellenőrzésekkel es auditokkal ellenőriz. A halas osztályokon dolgozó kollegáik es szakértőik folyamatos oktatásban részesülnek, hogy elsajátíthassák a szakszerű termékkezelési ismereteket es minden előírást a legmagasabb szinten tarthassanak be.


A METRO húsválasztéka


A METRO igyekszik a magyar gasztronómia igényeit maximálisan kielégíteni, és vendéglátós partnerein keresztül új húsféléket megismertetni és megszerettetni a magyar fogyasztókkal. A hamarosan induló teljesen egyedi igényeket is kiszolgáló kiszállítási rendszer pedig ezt fogja még hatékonyabban segíteni, azaz partnereink a legkülönbözőbb húsféléket az általuk kívánt feldolgozottsági fokon (szeletelve,darálva, adott vastagságúra, vagy súlyúra elkészítve) mennyiségi, csomagolási és szállítási igény szerint kérhetik. A közel 25 féle állatfajtából (szárnyasok, vadhúsok, marha, sertés, birka és számos egyéb húsfajta) álló kínálatban 400 féle különböző feldolgozottsági szintű termék található meg, ennek a háromnegyede friss termékként érhető el. Köztük olyan különlegességek is, mint a gímszarvas, bölény, kenguru és bébicsirke, a legkülönbözőbb Dél-amerikai steak különlegességek mellett. A friss termékek, azaz az élő állatból rövid időn belül polcra kerülő termékek minden esetben, a megrendeléstől számítva 24 órán belül már feldolgozott formában kerül az áruházak polcaira. 2015 novemberében mind a 13 METRO áruháznak sikerült elnyernie a „Kiváló Minőségű Sertés” (KMS) tanúsítást. A tanúsítvány igazolja a METRO minőségi termékek iránti elkötelezettségét, és jogosulttá teszi az áruházakat a speciális követelményeknek megfelelő KMS friss sertéshús forgalmazására.


A METRO, a termékek jó minősége mellett elkötelezett a fejlett kereskedelmi technológiák és rendszerek alkalmazása mellett, így a kezdetektől fogva a legkorszerűbb számítógépes rendszert alkalmazza áruházaiban, logisztikai műveletei során; célunk a vevők igényeihez és a törvényi előírásokhoz való azonnali alkalmazkodás.Kapcsolattartók adatai:

Célcsoport vezető Horeca: Mattesz Zsolt
Húsés Húskészitmény Szakértő: Glasz Ferenc
Vezérigazgató: Horváth Imre
Beszerző: Kovács Gábor
Frissárú Központi Beszerző: Blum Jean-Sébastien
Célcsoport Vezető Horeca: Bősze Ákos
Sajátmárka Vezető: Tatár Csilla
Kommunikációs vezető: Krubl Yvette
Még nem értékelték.
Facebook