Tagok

ZIMBO Perbál Kft
Még nem értékelték.

ZIMBO Perbál Kft

A nemzetközi RZ-Zimmermann Vállalatcsoport elődjét, egy húsáru nagykereskedést Max Zimmermann alapította 1953-ban, Németországban. 1960-ban elkészült az első csomagolt termék, majd 1971-ben a vállalat székhelye átkerült Bochumba (Ruhr vidék), ami a mai napig is ott található. A ZIMBO vállalatnév a Zimmermann Bochum név rövidítéséből származik.






A bővítéseknek köszönhetően 1976-ban megkezdte működését a börgeri gyártó üzem, majd 1979-ben Berlinben nyitotta meg kapuit az értékesítési kirendeltség. 1991-től a cég folyamatos fejlődésének köszönhetően sorra nyíltak a gyártóüzemek Németországban: Suhlban (Thüringia), Steinheimban (Westfalia), Saarlouisban (Saarland), és Lintheben (Brandenburg), illetve Hazerbrouckban (Franciaországban) és Perbálon.


2003-ban, a vállalat fennállásának 50. évfordulóján a munkatársak száma elérte a 3.000 főt; mára az egykori családi vállalat Németország vezető húskészítmény gyártóinak egyike lett.


1998-ban Perbálon a HÚSTEFÓ Kft. minden követelménynek megfelelő, modern húsfeldolgozó üzemet fejlesztett, igen komoly szakmai háttérrel. A németországi anyavállalat lehetővé tette a biztonságos és korszerű működést, és a korábbi tapasztalatokat felhasználva indították be a magyarországi termelést. Jelenleg megközelítőleg 200 munkatárs dolgozik a perbáli üzemben. Az itt gyártott termékek számos magyar, illetve nemzetközi díjat nyertek el. Erősségeink a füstölt és főtt termékek, a szárazáruk, vörösáruk, májasok és felvágottak.


A ZIMBO termékek magas, mindig azonos, megbízható minőségét a többszöri ellenőrzés garantálja. Üzemünk a legszigorúbb higiéniai követelményeknek felel meg, hatékonyan kiépített és működtetett IFS rendszerrel dolgozunk.


2008 októberétől a ZIMBO többségi tulajdonosává vált a svájci húsipar legjelentősebb cégcsoportja, a BELL AG. Mindez további lehetőséget teremt a cég számára, hogy tovább erősödjön, illetve növelje jelentőségét a nemzetközi piacon.


ZIMBO termékek gyártásakor legfontosabb szempont számunkra a minőség, melyet a legmagasabb színvonalon nyújtunk Önöknek!




2074 Perbál Ipari park 5 Tel.: 06 26 570-500 ZIMBO Perbál Kft
Honlap: www.zimbo.huZIMBO Perbál Kft Facebook
Szatmári Konzervgyár Kft.
Még nem értékelték.

Szatmári Konzervgyár Kft.

4762 Tyukod Bem út 85. Tel.: 0644376436 Szatmári Konzervgyár Kft.
Honlap: regeweb.hu
Kedvenc JM Kft.
Még nem értékelték.

Kedvenc JM Kft.

Mirbeszt Csoport tagja
3200 Gyöngyös Kenyérgyár út. 9. Tel.: +36 37 507 020 Kedvenc JM Kft.
Mirelit Depo Kft.
Még nem értékelték.

Mirelit Depo Kft.

Mirbest Csoport

7630 Pécs Edison u 112. Tel.: +36 72/511-745 Mirelit Depo Kft.
Aranyponty Halászati Zrt
Még nem értékelték.

Aranyponty Halászati Zrt

Az Aranyponty Halászati Rt. jogelődje 1989-ben, első magyar magán halászcégként – Aranyponty Kistermelők Szövetkezete néven kezdte meg működését.

2440 Százhalombatta Arany J ut 7 fsz 1 Tel.: 06 23 354 764 Aranyponty Halászati Zrt
Urbán és Urbán Kft
Még nem értékelték.

Urbán és Urbán Kft

Az Urbán és Urbán édesipari vállalkozásnak nem is lehet más a célja, mint az örömszerzés maga, megédesítve mindennapjainkat.

2120 Dunakeszi Bagoly u.10 Tel.: 06 27 547 645 Urbán és Urbán Kft
Panyolai Szilvórium Zrt.
Még nem értékelték.

Panyolai Szilvórium Zrt.

4913 Panyola Panyola szilvórium tanya 1. Tel.: +36/30-739-1185 Panyolai Szilvórium Zrt.
VendelFood Kft
Még nem értékelték.

VendelFood Kft

Nagyapám, Buza Vendel, állatkereskedő 1923-ban alapította hentes és mészáros üzemét a Zala megyei Söjtörön. Tíz évvel később második fia, Jenő – megszerezvén hentesmesteri oklevelét - vette át a szakmai irányítást, s onnantól a család nevével fémjelzett húsárut gyártották és forgalmazták nem csak a hazai, de a szomszédos országok (Ausztria, Mura-köz) piacaira is. A BUZA címkével ellátott termékek közül a kolbász és téliszalámi variációk aratták a legnagyobb sikert a 30-as, 40-es években. Ám az ötvenes évek ellehetetlenítő légköre megadta a kegyelemdöfést a családi vállalkozásnak. A megmaradt címkék és a féltve őrzött receptúrák bekerültek a fiók mélyére…


Máig jól emlékszem a gyermekkoromra már funkciójukat vesztett épületekre: az istállóra, az ölőre, a koromtól fekete füstölőre vagy a földbe ásott hatalmas jégveremre. Emlékképek és féltve őrzött relikviák, melyek máig elkísérnek.


Most, fél évszázad elteltével kihúztam a fiókot, leporoltam a régi címkét és a recepteket.


A feladat nemes. Jót, szépet, minőséget alkotni. Húsból, szalonnából, természetes fűszerekkel, mint azt a nagyapámék tették.


Folytatni a tradíciót, tisztelettel.


Adózva őseim emlékének.

1116 Budapest Arany Dániel tér.2. Tel.: 06-20-960-9275 VendelFood Kft
Villányi és Társa Bt
Még nem értékelték.

Villányi és Társa Bt

Önnek lehetősége van nálunk vadhúst és vadhúsból készült termékeket vásárolni. A vadhúsok és a vadhús termékek bevizsgált alapanyagokból készülnek. A termékek ára bruttó ár, tartalmazza az ÁFA-t. Az árak 1 kilogramm mennyiségr vonatkoznak.
Füstölt, pácolt illetve töltelékáru termékeink adalékanyagok hozzáadása nélkül, kizárólag természetes anyagok hozzáadásával készültek.

2642 Nógrád Szondi ut 62 Tel.: 06 35 562 002 Villányi és Társa Bt
Békésszentandrási Sörfőzde
Még nem értékelték.

Békésszentandrási Sörfőzde

A Szent András Sörfőzde történetének kezdete a 90-es évek elejére nyúlik vissza. Ebben az évtizedben kezdődött el a sörgyárak privatizációja, és ezzel együtt a sörkínálatban átmeneti hiány volt érzékelhető. Az átmenet idején több száz kis hazai sörfőzde jött létre országszerte. A Szent András Sörfőzde Simkó József és Pekár Mihály barátságából született, akik szintén ebben az időben döntötték el, belevágnak a sörkészítésbe. Békésszentandráson, a Szent András Sörfőzdében 1993. április 16-án készült el az első sör. Főzdealapítónk, Simkó József eredeti szakmája szerint mélyépítő mérnök, egykori társa pedig agrármérnök volt. „Vakon indultunk, semmit nem tudtunk a sörfőzésről. Akkor csak éreztük, mára a tapasztalat bizonyította is, hogy a műszaki véna ebben a szakmában elengedhetetlen. Sok nehéz helyzeten segített át bennünket, hogy a főzdében dolgozó emberek nem esnek kétségbe egy-egy megoldandó műszaki feladat láttán. Az alkalmazott megoldások jelentős része az itt dolgozó emberek szellemi terméke”mesélte Simkó József. Mindezek ismeretében talán nem is olyan meglepő, hogy a főzdében egykor például Wartburg ablaktörlőmotor és IFA főfékhenger is dolgozott. „A műszaki véna mellett az elhivatottság, és a hit abban, hogy a lehetetlen nem létezik, itt alapkövetelmény. A sörfőzést mindannyian elsősorban a gyakorlatban tanultuk meg. Szerintem ezt nem is lehet másként. A Szent András sörök semmi mással össze nem téveszthető ízvilágát együtt alkottuk meg, kísérleteztük ki. Mindebből adódik, hogy a kézműves sörkészítésben az állandó törzsgárdának kulcsszerepe van. A Szent András Sörfőzdében dolgozó emberek szinte mindegyike a kezdet kezdetétől együtt van.” A sörfőző mester ma is Pekár Mihály. Simkó József tudása és tanácsai ma is nélkülözhetetlenek. Szalai Imre a palackozást irányítja, míg Fabó Sándor a beszerzési, vendéglátással és szállítással kapcsolatos feladatokat látja el.

5561 Békésszentandrás Szent András utca 1/a Tel.: 06 20 925 9410 Békésszentandrási Sörfőzde
Megjelenítés:
Rendezés:
Facebook