Tagok / Értékeink Kóstolója Beszállítói

Halker Kft.

Halker Kft.

8630 Balatonboglár Klapka u. 14. Tel.: (+36) 85/550-900 Halker Kft.

"20 éve a közétkeztetés és vendéglátás szolgálatában"

1990-es alapítása óta a Halker Kft. folyamatos és dinamikus fejlődést mutatva napjainkra Nyugat-Magyarország egyik vezető és meghatározó szereplőjévé vált a gasztronómiai piacon.

Az általunk forgalmazott két fő termékcsoport: a gasztro csomagolású fagyasztott édesvízi és tengeri halak és halkészítmények, valamint mirelit zöldségek és gyümölcsök illetve az ezekből előállított saját, HALKER és BOVITA márkanéven futó, kis kiszerelésű termékeink. Továbbá forgalmazzuk még a Mirbest Csoport Saját márkás gastro kiszerelésű, KUKTA néven futó termékcsaládját, melyről részletes információkat talál a www.kukta.euwebsite-on.

Folyamatosan bővülő áruválasztékunkban megtalálhatóak még a mélyhűtött vörös- és szárnyashúsok, konzervipari termékek, savanyúságok, befőttek, lekvárok, tészták, olajok, sajtok gasztronómiai papír és műanyag termékek.

Cégünk több évtizedes tapasztalata, a szakma iránti elkötelezettsége és rugalmassága a garancia arra, hogy aki megtisztel minket a bizalmával és nálunk vásárol nem fog csalódni.

Kapcsolattartók adatai:

fRISS ÁRÚ: Jenőfalvi Zsolt
Még nem értékelték.
Facebook