Tagok / Éttermek / Szállodák

Diófa Étterem
Diófa Étterem
Diófa Étterem
Diófa Étterem

Diófa Étterem

8000 Székesfehérvár Kadocsa út 32/a Tel.: 06 22 300-665 Diófa Étterem

Éttermünk részt vesz, a Magyarországon előállított Kiváló Minőségű Sertéshúsok és Mangalica Termékek Kóstoltatása gasztronómiai eszközökkel, éttermekben és szállodákban programban, a következő menüsorral.


Sertés rilettel töltött Házi Készítésű raviolli vajszószban szarvasgombával


Csemege Csülök meleg káposztasalátával, szalvéta gombóccal


Hideg túrógombóc szilvakrémmel és frissgyümölcsökkel


Kedves Látogató!
A századelőn élt világhírű szakember, Gundel Károly mottója cégünk filozófiája. A családi vállalkozást 1992-ben néhai Madler László alapította. 25 éves szakmai gyakorlattal és a vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettséggel vezette a székesfehérvári Kiskakas vendéglőt és Diófa éttermet. Szakmai tevékenységét a Magyar nemzeti Gasztronómiai szövetség a legrangosabb hazai kitüntetéssel, a Venesz József díjjal ismerte el. Az alapító szellemi öröksége: a minőség iránti elkötelezettség, a magas szakmai színvonal, vendégszeretet, melyeket a két vendéglő 30 fős kollektívája ma is magáénak vall.
A Diófa étterem közvetlenül a 8-as /E-66/ főút mellett fekszik Budapest és Balaton között félúton, így ideális akár a Balaton, akár a főváros vagy Nyugat-Dunántúl felé vezető kirándulások megállóhelyéül. A középkori koronázó város romkertje, óvárosa, bazilikája szintén kedvelt turisztikai célpont. A kétszintes étterem légkondicionált, 110 illetve 50 fő befogadására alkalmas. Egyedülálló mediterrán hangulatú kerthelységünkben pedig 90 fő fér el. A belső tér melegséget, kényelmes polgári miliőt sugall.
A kamerákkal őrzött parkoló több busz befogadására képes. Ingyenes WIFI használat. Étlapunk kínálatát évente többször újítjuk meg annak érdekében, hogy magyar specialitásokon túl vendégeinket megismertethessük az európai gasztronómiai művészet minél több remekművével. Német és angol nyelvű étlapjainkon mintegy 60 étel közül választhatnak vendégeink, de csoportok és rendezvények számára természetesen bármilyen fogás elkészítését vállaljuk.
Fizetési lehetőségek: Erzsébet utalvány, OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Étkezési utalvány, Ebédcsekk, OTP Cafeteria kártya, Pueblo utalvány, bankkártya.


Az igazi vérbeli vendéglátó legszebb jutalma és legnemesebb öröme, ha vendégeinek ízlik az étel” /Gundel Károly/

Kapcsolattartók adatai:

tulajdonos: Madlerné Kiss Ágnes
Még nem értékelték.
Facebook