Hírek

Halfőzés a bűvös 18 jegyében

Halfőzés a bűvös 18 jegyében2013.07.12.

FESZTIVÁL Nagykorúvá lett a Bajai Halfőző Fesztivál. Székesfehérvár lesz a 18. fieszta díszvendége, jelentette be a Bácskai Kultúrpalotában kedden Zsigó Róbert polgármester.

bővebben
Legyen az érték a mérték

Legyen az érték a mérték2013.07.09.

Összefoglaló a HUSZ Hungarikum akadémia június 27-i, „Legyen az érték a mérték” című sikeres rendezvényéről, valamint a Premium Hungaricum védjegyek átadásáról.

A konferencia résztvevői megismerhették a védjegyes, kiemelkedő minőségű termékeket.

bővebben
Hajrá magyar termék

Hajrá magyar termék2013.06.14.

A Vidékfejlesztési Minisztérium célja a helyi termelők támogatása és a magyar termékek népszerűsítése.

bővebben
ELŐFIZETÉSI AKCIÓ

ELŐFIZETÉSI AKCIÓ2013.06.12.

10% kedvezmény az MGTK tagoknak, éljen a lehetőséggel.


Vegye fel a kapcsolatot a 42/414-188 telefonszámon vagy az ostermelo@chello.hu e-mail címen és hivatkozzon, hogy Ön is tagja a Magyar Gasztro Térkép Klaszternek.

bővebben
Díjtámogatott mezőgazdasági biztosítás

Díjtámogatott mezőgazdasági biztosítás2013.06.04.

A Vidékfejlesztési Minisztérium felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy annak, aki még nem tagja a kockázatkezelési rendszernek, és önkéntes csatlakozási szándékát az egységes kérelemben nem jelezte, június 10-ig még megteheti.

bővebben
Disznó-ügy: félmilliárdos adócsalást lepleztek le

Disznó-ügy: félmilliárdos adócsalást lepleztek le2013.05.24.

Félmilliárd forint kárt okozott az államnak egy Komárom-Esztergom megyei sertéskereskedő, aki több külföldi szállítmány eladása után nem fizetett adót. Három embert őrizetbe vettek, egyszerre 35 helyen tartottak házkutatást, a cégvezetők mintegy százmilliót érő vagyonát lefoglalták.

bővebben
Megszülethet a minőségi magyar élelmiszer

Megszülethet a minőségi magyar élelmiszer2013.05.17.

A silány minőségű, ipari élelmiszerekre aggatott, üres minőségi tanúsítványokkal szemben kínál alternatívát a Magyar Gasztronómiai Egyesület Aranyszalag Minőség díja. Az egyesület szigorúan szakmai szempontok alapján díjazza majd a termékeket, és szándékaik szerint a tanúsítvány idővel a nagy nemzetközi példaképek presztízsét is eléri.

bővebben
Lezárult az EMVA pályázata

Lezárult az EMVA pályázata2013.05.01.

Lezárult az EMVA nem mezőgazdasági tevékenység támogatását segítő pályázata.

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatósága a napokban közleményt adott ki a 129/2012. (XII.17.) VM rendelet alapján a nem mezőgazdasági tevékenységgé történő kockázatcsökkentésre, vállalati üzletágak bővítésére nyújtandó támogatások benyújtási időszakának lezárásáról.

bővebben
Regionális Beszállítói Fórum Meghívó!

Regionális Beszállítói Fórum Meghívó!2013.04.24.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. meghívja Önt a Regionális Beszállítói Fórum következő rendezvényére, melyet 2013. június 6-án, Nyíregyházán rendezünk meg.

bővebben
Ideiglenesen költözik a Vidék Mustra

Ideiglenesen költözik a Vidék Mustra2013.04.23.

A Kossuth Lajos tér felújítása miatt április 26-ától a Vidékfejlesztési Minisztérium árkádjai alól ideiglenesen a közelében található Hold utcai vásárcsarnokba költözik a Vidék Mustra termelői piac.

bővebben
Megjelenítés:
Rendezés:
Facebook