Hírek

Okos gazda a szomszéd házát is védi a tűztől

Okos gazda a szomszéd házát is védi a tűztől2015.05.07.

Új közösség kezd körvonalazódni a mezőgazdaságban; olyan közösség, mely egymást segítve alakítja, óvja és építi környezetét. iGazda az új közösség neve, mely minden bizonnyal a legtöbb magyar, természetet szerető ember életének szerves része lesz...

bővebben
KSM térkép már okostelefonra is

KSM térkép már okostelefonra is2015.04.07.

Töltse le mini applikációnk, hogy mindenhol elérhető legyen a KMS programban résztvevő éttermek listája.

bővebben
Reflektorfényben a SERTÉSHÚS  - a Magyar Turizmus Zrt. közleménye

Reflektorfényben a SERTÉSHÚS - a Magyar Turizmus Zrt. közleménye2015.03.28.

A sertéshús valóban egészséges? A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrumának sertéshúst népszerűsítő sajtórendezvényén erre is fény derült. A húsvét előtti héten zajló belföldi fogyasztói kampány csupán az előfutára a Társaság egész évben zajló kül- és belföldi sertésmarketing tevékenységének.

bővebben
KMS Road Show Pécs

KMS Road Show Pécs2015.03.25.

Befejező állomásához érkezett a Kiváló Minőségű Sertés Húsok és Mangalica Termékek Kóstolója program Road Showja.
A rendezvény az Accent Szállodalánchoz tartozó, Ambinent Hotel & Aroma SPA Welness Centrum éttermében került megrendezésre 2015.03.24.-én, 11 órától.

bővebben
Sikertörténet a Kiváló Minőségű Sertéshús bevezetése a hazai gasztronómiába

Sikertörténet a Kiváló Minőségű Sertéshús bevezetése a hazai gasztronómiába2015.03.11.

Harmadik állomásához érkezett a Magyar Gasztro Térkép Klaszter által rendezett KMS Road Show. A budapesti Accor Mercury Budapest City Center szállodában megtartott rendezvényen, több mint száz gasztronómiában tevékenykedő szakember vett részt.

bővebben
KMS Road Show Békéscsaba

KMS Road Show Békéscsaba2015.03.05.

Töretlenül folytatódik Magyar Gasztro Térkép Klaszter által szervezett Kiváló Minőségű Sertéshúsok és Mangalica termékek népszerűsítése. Az országjáró Road Show újabb állomásán a békéscsabai Munkácsy Hotelben került megrendezésre. A rendezvényen több mint hetven Békés megyei szálloda és étterem vezetője kóstolta Blendea Károly a Mirbeszt cégcsoport séfjének ételkölteményeit.

bővebben
Sikerrel zárt a KMS-FORD Rally

Sikerrel zárt a KMS-FORD Rally2015.03.03.

Sikeres rendezvényt könyvelhetett el a Magyar Gasztro Térkép Klaszter és a Ford Magyarország rendezésében lezajlott Kiváló Magyar Sertés programben rendezett rally.

bővebben
Terítéken a minőségi sertéshúsok és mangalica termékek

Terítéken a minőségi sertéshúsok és mangalica termékek2015.02.27.

Kiváló minőségű sertéshúsok és mangalica termékeket kóstolhattak gasztronómiai szakemberek, szállodai beszerzők, és kereskedelmi vállalkozások a Magyar Gasztro Térkép Klaszter II. KMS Workshopján Baktalórántházán.

bővebben
Felhívás

Felhívás2015.02.10.

Kedves Élelmiszer forgalmazó tagjaink!


A Magyar Turizmus Zrt. idén 10. alkalommal rendezi meg a Torkos Csütörtök éttermi akciót ( 2015. február 19.), melyhez Önöknek is  lehetőségük van csatlakozni: www.torkoscsutortok.itthon.hu

bővebben
Torkos csütörtök

Torkos csütörtök2015.02.10.

Kedves Éttermi Tagjaink!

 

A vendéglátóhelyek és a nagyközönség pozitív visszajelzései alapján a Magyar Turizmus Zrt. 2015-ben már 10. alkalommal szervezi meg néphagyományra épülő gasztronómiai akcióját, a Torkos Csütörtököt február 19-én.

bővebben
Megjelenítés:
Rendezés:
Facebook