Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

1. A "http://www.gasztroterkep.hu" elérhetőségeken található internetes portál (továbbiakban: "Gasztrotérkép") egy online üzleti közösségi oldal, mely az élelmiszerek és az agrár területen ad lehetőséget az internetes megjelenésre, és adás-vételre. A Gasztrotérkép tulajdonosa és egyben üzemeltetője a Magyar Gasztro Kontroll Kft., (adószám:23780349-2-42); székhelye: 1042. Budapest, Virág u.39.fszt.1; cégbírósági bejegyzés szám: 01-09-977683) (továbbiakban "Üzemeltető").

2. Üzemeltető az adatok kezelését a mindenkor hatályos adatvédelmi törvények rendelkezései alapján végzi, különösen az:

"1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról", valamint

"2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről"

szerint.

Üzemeltető az adatok biztonságos kezelését a tőle elvárható legmagasabb szinten végzi. A személyes azonosításra alkalmas adatokat nem értékesíti, illetve harmadik fél számára nem adja át, és nem teszi elérhetővé. A Gasztrotérkép adatkezelője a Magyar Gasztro Kontroll Kft. (cím: 1042. Budapest, Virág u.39 fszt 1 ) (továbbiakban "Megbízott")

3. A Gasztrotérkép adatkezelésének célja:

Adatnyilvántartási szempontból az adatkezelés a Gasztrotérkép-pel ügyfélkapcsolatban álló személyek adatait tartalmazza, illetve a természetes személyek saját céljait szolgálja.

4. Kezelendő adatok köre:

Felhasználók azonosításra alkalmas személyes adatai:
Név, cím, telefonszám, email cím.

A hirdetők azonosításra alkalmas adatai közül a névhez, e-mail címhez, telefonszámhoz, nyitvatartáshoz, saját weboldal címéhez minden látogató hozzáférhet. A regisztrált felhasználók személyes adataihoz más felhasználó, illetve harmadik személy nem férhet hozzá.

A regisztrált felhasználó regisztráció során megadott összes adatához a Gasztrotérkép adatkezeléssel foglalkozó munkatársai hozzáférhetnek (Üzemeltető, Megbízott).

5. Az adatkezelés feltételei:

A felhasználók a szerződéskötés során az "Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása" jelölőnégyzet bejelölésével elfogadják az adatvédelmi nyilatkozatot, és hozzájárulnak a 4. pontban leírt személyes adataik kezeléséhez.

6. Az adatkezelés technikai feltételei:

Az adatok a "http://www.gasztroterkep.hu" és a "http://www.gasztrocontroll.hu" domain névhez tartozó szerverén vannak tárolva: iNFOBEX ADATPARK szervere.

7. Adatkezelés időtartama, törlés időpontja:

A Gasztrotérkép adatkezelési időtartama a felhasználói regisztráció fenntartási időszakának megszűnéséig tart.

Kivéve:
- A felhasználó a regisztráció és az adatkezelés azonnali megszüntetését kéri.
- Üzemeltető a regisztrációt és az adatkezelést a szerződési feltételek megsértése miatt megszünteti.

Azokat az adatokat, amelyeknek az adatkezelési időtartama megszűnt, a „http://www.gasztroterkep.hu” és a „http://www.gasztrocontroll.hu” domain névhez tartozó szerverről 48 órán belül töröljük.

8. Jogorvoslati lehetőség:

Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala
Székhely:
1051 Budapest, Nádor u. 22.
Postacím:
1387 Budapest, Pf.: 40.
Telefon:
06.1.475.7186, 475.7100
Telefax:
06.1.269.3541
E-mail: adatved@obh.hu

Facebook